galen helg men vi överlever som vanligt..

hallå där..

Måndag och en helg har passerat och inte vilken helg som helst, ne emelie blev 20 år i lördags och detta innebar självklart massor av kalas.. Överrasknings dag som ja hoppas du emelie tyckte om. Sen hade värdinnan själv ordnat lokalfest med massor av trevligheter. Mycket rolig kväll som ja tror vi alla sent kommer glömma. Gamla trevliga och även nya ansikten som ögonen glatt fick skåda.

Nu sitter ja på ett fjäll i norge. Trevligt de med, det känns ju som man har semester konstant. Så ne Linn ja är inte i Sandefjord utan Gol blev målet denna resa men stora tankar finns i bollen om att få komma tillbaka till sandefjord och ja fan de ska besökas..
Så gnällkakan har gått och lagt sig för här är de bara trevligt..

På återseende. Kyss och klem 

Rakt in i skogen!

Hej hej igen.

Nu kommer gnäll kakan fram igen. Fick lönespec. av mitt gamla jobb och den SÖG.
Fick panik och nästan en tår i mitt öga, hur fan ska jag klara mig?
Vackra utekvällar, farväl! Fan skit i skogen också..

Något positivt just nu? Nej! Men på lördag så blir det fest för Emelie, 20 års barnet.
Sen en liten tripp till Norge de är också positivt och skoj..
Kom precis hem från jobbet, städar på Ikea, helt okej alltså.
Igår blev de bio, flickan som lekte med elden. Jag tok gillade den men som man brukar säga
ettan är ju alltid bäst och de kan ja faktiskt hålla med om.

På återseende. Kyss och klem

Klara färdiga gå.

Hej hopp i lingonskogen.
Bara för att ja waina så mycket förra gången om jobb så vände de totalt :D Städjobbet ringde dagen efter min panik attack och nu har jag redan tröttnat på de. Men ja är nöjd för nu slutar dom inte ringa. Plus att jag kanske fått in en liten fot på lek och bus, ska dit på lördag och prata lite mer.
 Så har jag slutat dricka så mycket öl också, jag håller mig till helgerna. Ja tack tack tyvärr skriver ja inga autografer idag.

Dagen har tillbringats i Örebro hos en lite bakfull Sandra, väldigt trevligt och som grädde på kakan blev de lunch med empan också. Rummet blev städat, dock utgick promenaden pga för lite tid till idol.
 Morgondagen sen lovande ut. Först jobba till 4 sen hem och duscha fräscha och göra mig extra fin (känner bara för de) sen på 14-års kalas hos fellan och sen inflyttningsfest. Och ja pratade om idag att kanske vara nykter, fan förfesten har ju redan börjat. :)
Känns som saker kommit igång nu och att en resa till grannlandet första veckan i oktober blir perfekt! Man kan lite säga att loppet har startat och de känns bra.

På återseende. Kyss och klem

Spring i benen.com

Och det är den största mest aktuella rubriken för mig just nu!
Som alla säger de går bra att vara hemma en tid, träffa alla goda glad människor
och umgås med dom man trivs att umgås med. Jag kan stanna längre än en tid men när man inte har nått att göra dagarna in och dagarna ut så får ja faktiskt lite små panik..

Alltså ja känner just nu att ja kan jobba med vad som helst, precis vad som helst. Bara man har nått att göra. Annars får ja väll typ bli tränings nörd och bara träna hela tiden men de vet ju ni lika bra som jag att så kommer de inte bli.. Alltså ja går här och bara ber om att mitt gamla jobb ska ringa fast ja spydde på de när ja slutade, det är faktiskt lite komist.

Men lite positiva tankar också. As fina höst vädret just nu ju..Och mycket spännande händer fram över. Så allt är faktiskt inte pest och pina.
 Idag var ja iväg och solade sen hjälpte ja min kära syster med att handla ett 70 kg tungt vetrinskåp. Kommer bli sjukt snyggt! Mitt stora mission imorron är att städa mitt rum, blir mamma glad också. Två flugor i en smäll. Fan de känns som ja är 15 år igen.

På återseende. Kyss och klem


Cypern och tillbaka!

Tjo och tjim igen.

Tillbaka i Kumla efter en vecka som ja sent ska glömma. Ayia Napa må vara för de som kan festa! Dom som inte har karaktär och åker dit i hopp om en vecka med dunderfest klarar det inte, de vill jag lova!
 Ayia Napa, vart ska vi börja? Steg av flyget och kom in i 25 graders hetta kl 01.00 på natten. Varmare och hetare visade sig bli. Christabelle ett hotell med fler svenskar än annat, stekarna,Luleå killen, de två från helsinborg och grabbarna Malmö blev några av våra nya vänners smeknamn. Fest staden själv bjöd på många bra ute ställen och många fina stränder att bada på. Det centrala i resan blev ju dock festen. Partybåten: Förfest kl 12.00 (tuttar tuttar tutttar överallt) till 18.00 sen fortsatte det bara med helt underbara badställen, öl och mer naket. Min dunderatabbe med bad i grann hotellets pool kostade mig 300 kr (Men då ska ja inte undangömma att jag fick betala med annat om jag ville, hjälp!). Härliga förfester ping pang pong och tigerjakter blev det också. Sen får vi inte glömma då Kakan fastnar och ramlar med knät först i stengolv på grabbarna grus, jag bjuder på den showen av hela hrärligheten men ont gjorde de.

Jennies dans slog allt enligt grabbarna malmö och emelies försiktighet vann storslaget! Tillbaka ska vi och då ska fan hela tjejgänget med för då säger jag bara att ayia napa är i fara! Haha som sagt en svårslagen vecka har det varit och nu är vi tillbaka i Kumla, vilket tragiskt byte!

På återseende! Kyss Kakan

RSS 2.0