Come on everybode!

Hello hello.

Caroline, egentligen ska ja sova nu men ja skriver för din skull =)
Var ett bra tag sen jag skrev rader här, orkar inte riktigt uppdatera allt. Sommaren har ja tillbringat i Lysekil. En stad som ja nu förtillfället är kär i. Men nu är jag tillbaka i Kumla och faktiskt känns det just nu bra. Det känns extra bra idag för imorron drar jag igen. Haha Cypern akta er kommande vecka för Kumla brudar kan de dom ska kunna.

Ska försöka hålla mig uppdaterad här nu tänkte jag. Dock blir det ju nu en vecka till nästa gång men då hoppas ja jag kan skriva ner ett och annat som ni kan roas av :D
Allmänt så mår ja rikitgt bra nu, Ni vet då man känner att allt flyter och man tänker inte så mycket utan bara kör, de är så de ska va!

Igår fällde vi upp på Östra gatan 5 igen, riktigt trevligt! Och Frimis bjöd på en fortsatt trevlig kväll. Det är sjukt vad ni mina vänner kan göra allt så roligt. Uatn er ingen Kaka.
Caroline de var härligt att höra din röst igår också. Först när ja skulle börja skriva var jag tvungen att tänka efter lite, vem fan var de ja skulle skriva till? Haha vad alkohol kan ställa till ibland. Men jag gillart.
Vill egentligen inte sova utan att prata lite med B men de får väll gå för den här gången :P

På återseende. /Kakan

RSS 2.0