Work it...

dagen blev som planerat förutom blöjbytet som fick mig att springa på toan :P
Imorron blir de nya bravader, inte långt kvar till kläppen så Carro ska följa med och prova in de nya skidköpet =) Men vi tar lite mindre backar som typ lvarntorpshägen :D Yes give me...

Idag införskaffa jag mig lite saker också, skör mössa sockor och ett linne. Bilen gick igenom som pricken över i:et. KÄndes bra fick min dag som planerad och avslutatdes hos malin! Mycket trevligt...

Good work baby!

Human..

är vi verkligen mänsliga jag och mitt gäng?
Jag skiter i att berätta de som hänt ja orkar inte. Nu blickar vi fram mot 2009 =) wihhii..
De jag kan nämna om de som varit är att är vi verkligen mänskliga? Så mycket fest som de bli när amn träffar dom man älskar är obeskrivligt. Haha Men kul är de att leva livet i alla fall..

Kortfattat så har de varit jul, nyår, visit i huvudstaden och fest. =) Igår så firade tjejerna 13 dags afton och de gjorde vi med singstar och Satin.
 du vet att jag älskar dig!

Imorgon ska jag och min pärla bli helt klara för en resa till snön. Ombesiktning, sen blir de lunch med Evelina och Maria och sen barnvakt och Jonathan =) Självklart avslutar vi de hela med grammisgalan =) Ja snart drar de iväg igen. På lördag så åker de två bilar runt 1 från Kumla ifall ni vill vinka av oss.. Kläppen 2009 here we come. Känns lite dumt att komma så sent med de ska nog gå bra. 3 månader där typ sen får vi se vart de bär vidare.
Linn vi måste prata!

Ja jag har funderat att stdga mig och börja plugga. De kommer de kommer måste bara komma på vart mina studier ska gå. De är inte de enklaste ska jag säga er.

Laddar upp massor med bilder osm ja ligger efter med kul men lite långtråkigt. Lika väl så ligger jag lite dåligt till med bloggen vilket vi måste ändra på.

Puss Puss

   


RSS 2.0