Lång Dag.

Började hurtigt med att gå ut och gå, duktigt =) Sen tog jag tjuren vid hornen och tog tag i vad den var min skitiga bil. Allt blev rent, mattor dörrar, fönster och lysen :D nu som man tror ska den glänsa och skina men det gör den inte. Passagerar dörren rostar och det är en till liten jävla rostfläck på ett ställe. Sen behövs ju vax och sånt. Den där bilen är inte vad den brukade vara :( Stackars pärlan.
Fortsättning så duschade ja iaf sen väntade på David som ja trodde jag skulle umgås med men så blev det inte. Drog till maestro och träffade många from de old gang. Trevligt men den bakade potatisen smakade skit. Visst jag har väll fått mycket gjort men dagen har varit lång och tråkig. Usch och man ska ha semester.

Imorron ska jag jobba sen får ja se vart kvällen leder, heja på KBK blir det ju iaf..
Fan vilket tråkigt inlägg men så ska de ju vara när man haft en sån lång och tråkig dag.
På återseende. Puss och Kram

17:50

hej hej.

Jag som enligt mig själv är ett stort Bert fan kände att ja var tvungen att testa hans sätt att skriva. Visst han använde sig ju av ett dass som ja tyvärr inte kunde hitta nån så åtkomligt så de fick bli en helt vanlig toalett. Tur att vi kommit så långt i tekniken att man nu kan bära med sig sin dator, vore ganska jobbigt att släpa med skärm, tangentbord och en burk för att blogga lite på Berts sätt.

Måndag idag och kl är nu 17:53, som vanligt har de varit fest hela helgen. Lördag blev bra vilket var tur eftersom ja skulle ta igen fredagen på lördagen. Frimis är trevligt, väldigt trevligt när man träffar gamla kändisar=) Igår blev det tjej kväll hos Evelina vilket aldrig kan sluta illa. Sov hos Maria som ja trodde skulle bli en djävulsk natt när kiosken mitt i mot började tjuta av tjuvlarm. Två polisbilar och en securitas kunde inte hitta nått runt den lilla kiosken så de var nog inte så mycket mer än larmet som spelade ett fnatt. Men ja måste säga efter några öl kan sånt där bli väldigt spännande att iakta =)

Idag är en dag som bara är. Det har regnat, jag har suttit på Java från halv 12 till 16.00 och nu har jag placerat mig i soffan som ja tror bli för hela kvällen. 
Berts sätt att skriva var kul, vilket ja nog kommer pröva på igen =)

 

Back on Track..

Hallå där igen.

Det här med blogg är ju nått man ska uppdatera dagligen. Så har det inte riktigt blivit i mitt fall, tyvärr.  Ja säger det nu och ska försöka hålla det men får se hur det går, nu ska ja uppdatera oftare =) Hehe

Mycket har hänt, Norge är långt borta. Jag har varit i Kläppen i ca 3 månader och jobbat lite. Mycket roligt min andra säsong vilket betydde mer skidåkning än första. Om ja får säga det själv så känner jag att jag lärt mig ganska mycket på dessa tre månader, ja kan typ åka skidor iaf =) Hehe. Jag kan dricka öl men de visste ja ju redan. Öl är gott.

                   

Sen efter Kläppen så tog vi lite semester och åkte upp till Åre, SÅ JÄVLA ROLIGT.
Helt galet och mycket öl även där.. Vet inte riktigt vad ja mer ska säga men om man åker på semester med ca två flak öl var så kan det gå annat än galet.

Och nu är ja tillbaka i Kumla för en liten stund. Här är det som vanligt, men ja måste säga att det är skönt att vara hemma också. Annars brukar ja känna att man bara vill vidare men nu känns det bra att vara hemma 3 veckor eller vad det blir. Sen bär det av till Lysekil för en säsong där. Var och provjobbade förra helgen och allt kändes toppen. Jobbet är fräsht och upplägget låter toppen, boendet är ny renoverat så de blir nog också bra, sen bor ju alla galna där också så det här blir nog en sommar ja sent kommer glömma. Och förhoppningsvis bättre än den förra =)

NUTID! Är det slapp och fest. Lite för mycket fest, fast kan man få för mycket av de goda? Ikvll blir de grill med mammsen och några till sen blir det nog så att vi får rocka lite i Örebro =) känns som jag måste gottgöra gårdagen. Igår blev det hotellet och jag ger det på gång på gån nya chanser men inte fan får man nått tillbaka. 
Ganska tråkigt inlägg men som sagt nu är vi back on track!

Puss och Kram.
På återseende! 


RSS 2.0