Samhällsarbete...

kan betyda mycket,
jag och karlsson gjorde ett eget försök igår för att göra våran uppgift att vårda vår sociala del i samhället.
Kvällen började då sandras far behövde några öl från systemet. Självklart ställer jag och Sandra upp
så plikt trogna vi är mot våra nära och kära.
Hos TK sitter vi ett bra tag, så länge att våra sinnen inte längre styrs av oss själva.
Vi vinglar vidare till Andréns väg där vår ängel, LK står och väntar för att köra kungaparet vidare in till Örebro.

Väl inne i storstaden så anländer vi Satin med biljetter som vi stolt hämtat upp på vägen, fast det besvikna kommer över oss att biljetterna inte går till Satin utan nån annan klubb så vi betalar inträde, så plikttrogna som vi är mot lagar..
Inne i röken och lamporna är det ganska dött men Kakan får sin öl och Sandra slår på stort med en 6:a drink så vinglar vi vidare mot dimman.

I dimman hittar vi många vänner som likaväl som vi vinglar och göra sitt bästa för att håla vårat rena samhälle fint och prydligt. Den stora händelsen som alla är där för är bandet subwaste som ska spela på den vackra scenen. Det går i ganska många öl innan dom stolta kliver upp på scenen och kör hårt. Karlsson och jag står längst fram och hejjar på våra Kumlapojkar.. Men jag som är så ärlig vill inte ljuga, bandet spelade inte min sorts musik så vi stog ut 1 och halv låt sen tog vi trappan ner och intog våra positioner. svetten rann och våra danssteg glänste som aldrig förr.
Sanningen som ja håller mig till är den, när killar är kåta och vill ha sex är det roligast och dansa, vare sig det blir bögdans eller annat..

Efter en pirra och rulle så fick vi skjuts av vakten till varberga och somnade gott nakna på täcket. Vaknar glada och nöjda 9 imorse, äter en så kallad god frukost som Sandra hade lockat hem mig med. Somnar igen. Mamma hämtar oss och bjuder på en drive. På motorvägen mår inte den blåa Volvon bra längre så vi rusar fram på motorvägen i 70km/h.. Besökte hallsberg och införskaffa oss mer öl för kvällen.

Ikväll ska garbitchbarbies köra skiten ut Kumla.
Ha de



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0